Tassen Michael Kors
  • Valuta:
  • Winkelwagentje:  0 items
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending en Retourneren

Ons doel is om uw betaling te ontvangen binnen tien werkdagen na ontvangst van het gekochte macht. Onder unieke omstandigheden, bijvoorbeeld indien de bestelde goederen zijn uitverkocht, zullen we zeker werkelijke vertragingen waarschijnlijkheid e-mail kennisgeving door jou. Wij keuren internationale verzending wereldwijd, individuen, moeten communiceren in het huwelijk. En aankopen werden bijgehouden, terwijl het bedrag van de scheepvaart naar de respectievelijke sites (wij sturen u een e-mail te sturen).

Vul kan een uitgebreide en correcte adres te bereiken door de Global Express. De financiële gevolgen van het verlies aan u doorgegeven, zij als gevolg van verkeerde of onvolledige levering verwerking, wat resulteert in je

Resultaat

Let op:

We hebben een foto van het product en de maattabel op onze website verstrekt. Gelieve te bevestigen de grootte en de kleur die u wilt selecteren. Wij aanvaarden geen producten zorgen voor de terugbetaling, vervanging of teruggave als het is omdat de verkeerde maat of kleur van uw keuze.

2 voor de terugkeer, dan kunt u een e-mail sturen met een retouradres en terug te sturen rendement zullen niet worden geaccepteerd.

Vergeleken met een terugbetaling

Als u altijd het product terugbetalen is niet waar, alleen maar omdat je niet wilt vanwege de slechte kwaliteit van het product, u wilt het, je moet verantwoordelijk zijn voor de retourzending te zijn. Restitutie zal worden bijgeschreven op de oorspronkelijke krediet enige kaart. U zult begrijpen dat de oorspronkelijke verzendkosten niet zal worden terugbetaald. Omdat onze producten, verpakkingen en aftrekken 15% van de vergoeding van uw terugbetaling in zijn eigen kenmerken.

Terug naar AC

Als het product defect is of beschadigd ruil ontvangen, alleen toestaan. Gelieve te kijken zeer zorgvuldig u bestelde komst van het project. Als je een slechte kwaliteit van het product of een fout dan u besteld ontvangt, gelieve foto's van de zaken af ​​te nemen om ons binnen 3 dagen na ontvangst van de foto. Na het bestuderen van de kwestie, zullen wij contact met u op. Alle producten uitsluitend met betrekking tot de kosten van de vervanging dezelfde beurs. De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten in heel het transactieproces.

Annuleren

Als u een bestelling heeft geplaatst en later wilt annuleren, zorg ervoor dat u contact met ons opnemen. E-mail wanneer uw bestelling niet is verwerkt en verzonden, kunnen we annuleren volledig gratis. Als u uw bestelling hebt verzonden, zullen we niet in staat zijn om het te annuleren. Na de klik, kunt u beslissen of u wilt uw project of terugkeer te houden.

Copyright © 2018 www.datakoning.nl. Powered by Tassen Michael Kors